fbpx

U wilt dichtbij de veelzijdige binnenstad van Venlo wonen en tegelijkertijd rust met de natuur om de hoek. Kies dan voor Hof van Egmond. Op een zeer gewilde locatie aan de rand van het centrum én van natuurgebied de Groote Heide vindt u in dit nieuwe complex de luxe, ruimte, veiligheid en rust die u zoekt. Laat u zich het hof maken door deze aantrekkelijke locatie en appartementen?

KLIK HIER voor de beschikbare appartementen

 

Prettig vertoeven

Kom binnen, welkom. Hof van Egmond nodigt u uit om u thuis te voelen. Het prachtig aangelegde hof met tuin, de warme terracottakleuren en het stijlvolle antraciet van de gebouwen, het vele glas, de strakke architectuur: u ziet direct dat het hier prettig vertoeven is. De drie gebouwen Ravelijn, Citadel en Parados staan asymmetrisch in een u-vorm, met het gezicht naar het hof en de straat. Zo heeft u altijd contact met uw omgeving, zonder dat dit ten koste gaat van de privacy. Want privacy en veiligheid, luxe en comfort waren voor de architecten de uitgangspunten van het complex.

31 appartementen, 4 penthouses

In de drie gebouwen zijn in totaal 31 appartementen en 4 penthouses gevestigd. De appartementen zijn ruim óf zéér ruim, met 2 tot zelfs 4 slaapkamers. Afhankelijk van het appartement waarvoor u kiest, heeft u een terras, balkon of dakterras. De afwerking van de woning is hoogwaardig, de gebruikte technologieën modern. Zo zorgt de geavanceerde verwarmings- en koeltechniek die gebruikt maakt van aardwarmte voor een heerlijk binnenklimaat, zowel 's zomers als 's winters. Het is gezond, milieuvriendelijk en door de lage energielasten goed voor de portemonnee.

Bruisend én rustgevend

Uw auto parkeert u in de afgesloten garage van Hof van Egmond. Voor een groot deel van de tijd kan uw auto daar ook blijven staan. Want op amper een kwartiertje lopen geniet u van de rust en natuur van natuur- en recreatiegebied de Groote Heide. Loopt u vanuit uw voordeur de andere kant op, dan staat u ook binnen een kwartier midden in het centrum van Venlo, de Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015. Hier vindt u alles wat u van een stad mag verwachten: gezellige straatjes en pleinen met een groot winkelaanbod, een bruisend uitgaansleven en een rijk cultureel leven met onder meer een theater, poppodium en twee bioscopen. Boodschappen doet u dichtbij: een klein winkelcentrum met supermarkt ligt schuin tegenover Hof van Egmond. En wilt u naar een grotere stad, dan bent u binnen drie kwartier in Eindhoven, Maastricht, Keulen en Düsseldorf.

Klaar om in te wonen!

Het Brabantse Bouwbedrijf Van de Ven is eigenaar van Hof van Egmond. Dit bijna 90-jaar oude gerenommeerde familiebedrijf begeleidt u graag naar uw nieuwe woning. Wilt u een ruimte aanpassen? Heeft u ideeën over de aankleding, wilt u de inrichting van de keuken bespreken of wenst u hulp bij de verhuizing? De specialisten van Bouwbedrijf Van de Ven adviseren u en kunnen uw woonwensen realiseren. Als zij het van A tot en met Z voor u regelen, kunt u straks zorgeloos verhuizen.

KLIK HIER voor de beschikbare appartementen

Hof van Egmond

Ga naar boven